Kauppilan silta


Virkisty luonnossa
Virkisty
Retkeilyreitit
Pururadat
Suunnistus
Pyöräily
Uiminen
Melonta
Laskettelu
Uiminen

Uimataitoaan voi harjoittaa avovesiaikaan kahdella uimapaikalla. Molemmat uimapaikat ovat maisemoituja hiekkakuoppia, joten ranta ja pohja ovat miellyttäviä.

Parran uimapaikka

Parra Parran uimapaikka on vajaan hehtaarin laajuinen. Ranta ja pohja ovat hiekkaa, joten olosuhteet ovat miellyttävät. Pukukopit ja tarvittaessa saunat löytyvät rannalta. Lisäksi tarjolla on grillausmahdollisuus ja rantalentopallokentät sekä erilaisia ulkoilu- ja retkeilyreittejä.

Lisäksi uimapaikan ympäristöstä löytyy hienoja maisemia ja mielenkiintoisia yksityiskohta. Tutustu esimerkiksi Parran Peikon polkuihin.

Parran uimapaikka sijaitsee vapaa-ajankeskus Parran kesäisen toiminnan keskipisteessä, joten paikalle on helppo järjestää monipuoliset palvelut.

Viiatin uimapaikka

Viiatin uimapaikka on mäntykankaiden ympäröimä. Rannoiltaan matala entinen hiekkakuoppa tarjoaa hyvät olosuhteet etenkin lasten kesäiseen virkistäytymiseen. Kyläläiset ovat rakentaneet uimapaikan ympäristöstä viihtyisän nuotiopaikkoineen ja pukukoppeineen.

Uimapaikan lähistöltä löytyy esimerkiksi vanhan metsän alue, Etelä-Pohjanmaan pisin kuusi ja Teuvan korkein paikka Aittakallio. Viiatin retkeilyreitti yhdistää nämä kohteet toisiinsa.


TEUVAN MUUTTUVAT MAISEMAT