SeAMK hakee kasvuhakuisia yrityksiä Matka kasvuun -hankkeeseen

Seinäjoen Ammattikorkeakoulun ’Matka Kasvuun’ -hankkeen tavoitteena on tukea Etelä-Pohjanmaan pienten matkailu- ja palvelualan yritysten liiketoiminnan kasvua ja kehittymistä sekä kotimaan markkinoilla, että kansainvälisessä kilpailussa.

SeAMKin Sanna Joensuu-Salon mukaan hankealuetta on koko maakunta ja mukaan toivotaan lisää yrityksiä, jotka olisivat kiinnostuneita osallistumaan.

Matkailun elinkeinon piiriin kuuluvia voivat olla matkailuyritykset, jotka tarjoavat majoitus-, ravitsemus- tai/ja ohjelmapalveluita, yhtä tai useampaa. Mukana voi myös olla matkailun tuki- ja lisäpalveluita tarjoavia yrityksiä.

Olisi hienoa saada myös Suupohjasta yrityksiä mukaan tähän kehittämishankkeeseen. Sen vuoksi kysymmekin kiinnostustanne! Lue oheisesta esitteestä alustavaa tietoa hankkeen sisällöistä ja tärkeimmistä teemoista. Aikataulu on seuraava: hankehakemus jätetään syksyllä ja hankkeen toiminta alkaa tammikuussa 2018.

Hanketta tulee rahoittamaan Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus Manner-Suomen maaseudun kehittämisen Maaseuturahastosta. Yhteistyökumppanina toimii Etelä-Pohjanmaan yrittäjät. Osallistumismaksu 350 e on alhainen (jo sillä saa mm. yksi kotimaan tutustumismatka, ja esim. jos haluaa lähteä ulkomaan excursiolle, niin siitä maksetaan hankkeelta puolet). Ilmoita pian, oletko kiinnostunut tulemaan mukaan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Pirjo-Leena Ketola,korkeakouluasiamies
E-P:n maakuntakorkeakoulu, Kauhajoki kampus
Topeeka 47 (A -rappu), 61800 KAUHAJOKI
pirjo-leena.ketola@seamk.fi, 040-680 7194
www.seamk.fi/maakuntakorkeakoulu


Lisää tietoa


.
19.09.17

<< < > >>