VUOSIAVUSTUKSET HAETTAVANA VAPAA-AJANLAUTAKUNNALTA

Liikunta-, nuoriso- ja kulttuuritoimen vuosiavustukset 2017 julistetaan haettavaksi 28.4.2017 klo 15.00 mennessä.

Liikuntatoimen toiminta-avustusta voivat hakea teuvalaiset liikunta- ja urheiluseurat. Avustus jaetaan perusavustuksena.

Nuorisotoimen avustusta voivat hakea teuvalaiset nuorisoyhdistykset ja -ryhmät. Avustus jaetaan perusavustuksena ja bändeille kohdeavustuksena kuitteja vastaan.

Kulttuuritoimen avustusta voivat hakea teuvalaiset kulttuurityötä tekevät yhdistykset ja ryhmät. Avustus jaetaan perusavustuksena.

Avustushakemuskaavakkeita on saatavissa vapaa-aikatoimistosta ja kunnan nettisivulta. Kohdeavustukset ensi vuodelle tulee hakuun vuoden vaihteessa.

Hakemukseen tulee liittää seuraavat asiapaperit:
1. Toimintakertomus, tilinpäätös- ja tilintarkastuskertomus edelliseltä vuodelta.
2. Toimintasuunnitelma ja talousarvio sille kaudelle, jolle avustusta haetaan
3. Yhdistyksen säännöt (uudet yhdistykset), muutokset (vanhat yhdistykset)


Avustusta jaettaessa vapaa-ajanlautakunta kiinnittää erityistä huomiota yhdistyksessä tapahtuvaan toimintaan. Vuosiavustus myönnetään perusavustuksena pääseuralle. Avustuksesta seura jakaa sopivaksi katsomansa summan jaostoille niiden toiminnan ja aktiivisuuden mukaan. Seuraavan vuoden avustustenjaon yhteydessä seura on velvollinen ilmoittamaan vapaa-ajanlautakunnalle, paljonko jaostojen osuus vuosiavustuksesta oli edellisessä avustusten jaossa.

Hakemukset liitteineen tulee lähettää perjantaihin 28.4.2017 mennessä osoitteeseen, Teuvan kunta/vapaa-ajanlautakunta, Porvarintie 26 A, 64700 TEUVA.

Vapaa-ajanlautakunta


Avustushakemus (DOC)
Avustushakemus (PDF).

.
06.04.17