Tilat

Tilojen käyttö

Tarjoilujen järjestämisen asiakas hoitaa itse, keittiöstä ei peritä vuokraa kun keitetään kahvit enintään 25 henkilölle. Ruokatilaisuuksissa keittiössä tulee olla ammattitaitoinen henkilö tai alan yrittäjä. Asiakas laittaa itse tilat käyttökuntoon ja ohjeita antaa tilavarauksista vastaava henkilö. Kulttuuritalossa on pöytäliinoja, niiden käytöstä pesula laskuttaa suoraan asiakasta, liinojen käytöstä tulee sopia etukäteen. 

Ovien avaamisesta ja liputuksista huolehtii toistaiseksi kunnan talonmies, samoin he laittavat valmiiksi äänentoiston, piirtoheittimet ja videotykin. Jos tilaisuus kestää yli klo 23 jolloin talonmiehen työvuoro loppuu, asiakas maksaa kulut joita koituu kun talonmies käy paikalla tarkistamassa ovet yms. ellei muuta ole sovittu. Päivystävä talonmies (iltaisin ja viikonloppuisin) puh 050 386 4614. Iltapäivystysajat: ma, to ja pe 15.00-23.00, ti 15.45-23.00 ja ke 16.00-23.00 Siivouksesta huolehtii kunnan siivoustoimi. 

Talon opastuksia voi tiedustella tilavarauksista vastaavalta henkilöltä

 

I-kerros (pohjapiirros)

Ingman-sali (165 m²) ja parvi (45 m²)

Salissa on 20-40 pöytää, joihin saa istumapaikkoja 80-160 hengelle. Ilman pöytiä tilaan mahtuu 200 istumapaikkaa. Parvelle mahtuu noin 30 istumapaikkaa.

Kokoustila Oiva (46 m²), kahvio (23 m²)

Kokoustila Oivaan ja siihen kuuluvaan kahvioon saa istumapaikkoja 40-54 hengelle.

Toimisto (30 m²)

Toimistotiloissa työskentelevät kansalaisopiston rehtori ja kanslisti sekä seudullinen kulttuurisihteeri.

Teuva Info

Toimii talon ala-aulassa, sieltä löytyy tietoa Teuvasta ja seutukunnan muista kunnista.

Keittiö

Keittiö toimii pitopalveluperiaatteella, asiakas saa valita haluamansa yrittäjän. Keittiössä on 240 hengen astiasto, se on varusteltu noin sadan hengen ruuan valmistamiseen ja toimii jakelukeittiönä suuremmille ryhmille.

 

II-kerros (pohjapiirros)

Kokoustila Simo (46 m²)

Kokoustilassa on istumapaikkoja n. 20 hengelle. Kokoustila Simossa olevat tuolit ovat talon alkuperäistä kalustoa, jotka seurakunta on lahjoittanut taloon takaisin. Tuolien entisöinnin ovat rahoittaneet yksityiset henkilöt ja yritykset.

Museot

Yläkerran museohuoneissa on pääministeri, arkkipiispa Lauri Ingmanista ja rovasti, virsirunoilija Simo Korpelasta kertova huone sekä luonnontieteiden näyttely, jossa näytteillä lehtori Jussi Sepän linnunpesä- ja munakokoelma. Luonnontieteiden näyttelyhuoneessa on myös vaihtuvien näyttelyiden tila.

Näyttelytilat

Taulukiskoin varusteltua yläkerran kokoustila Simoa ja yläaulaa (47 m²) vuokrataan näyttelytiloiksi.

 

Opetustilat

Opetustiloissa pidetään mm. kansalaisopiston kursseja. Tiloja vuokrataan myös kokous- ja koulutuskäyttöön.

Kokoustilojen varustus

Ingman salissa on iso 3,5 m x 4,5 m sähkökäyttöinen valkokangas, videotykki, äänentoistolaitteet, puhujanpönttö sekä flyygeli. Kokoustilojen käyttöön on kaksi kannettavaa mallia olevaa piirtoheitintä, pieni siirrettävä valkokangas sekä fläppitaulu. Talossa on langaton WLAN-internetyhteys.