Tule mukaan tekemään Suomi 100 ­-juhlavuoden ohjelmaa!

Vuosi 2017 on Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuosi, jota juhlistetaan niin valtakunnallisesti kuin paikallisestikin. Juhlavuoden organisoinnista vastaa valtioneuvoston kansliassa toimiva Suomi 100 -hanke.

Juhlavuoden teemaksi on valittu 'Yhdessä'. Kuka tahansa voi ehdottaa tapahtumaa osaksi valtakunnallista Suomi 100 -ohjelmaa. Ohjelmahankkeeksi hakeminen on mahdollista 31.10.2017 saakka. Lisätietoja löytyy sivustolta http://suomifinland100.fi/, josta löytyy tietoa myös valtakunnallisista hankkeista.

Etelä-Pohjanmaan liitto koordinoi maakunnan Suomi 100 -ohjelmatyötä. Liitto tarjoaa sekä rahallista että markkinointitukea ohjelmille tietyin edellytyksin.

Teuvalla tapahtumia suunnittelemaan ja järjestämään on nimetty työryhmä, jonka sihteerinä toimii vapaa-aikasihteeri Annukka Käkelä, p. 050 386 4607, etunimi.sukunimi@teuva.fi. Ilmoita tapahtumastasi työryhmälle tai syötä tiedot tapahtumakalenteriin tunnisteella 'Suomi 100'.

Teuvan kunta antaa yhdistyksille ja yhteisöille juhlavuonna tilat ilmaiseksi Suomi 100-ohjelmaan hyväksyttyjen konserttien, näytelyiden ja muiden tapahtumien ja tilaisuuksien käyttöön.

Suomi 100 -tapahtumat Suupohjassa
Koko vuoden kestävät Suomi 100 -hankkeet Teuvalla

 

 

Suomi 100 Etelä-Pohjanmaalla